Three dogs having fun

Igår kväll var träffade jag och Hugo mina kompisar Anna-Karin och Emma och deras  hundar Effie och Viggo för en promenad. Hugo tyckte först att Effie, som är en stor golden retriever, var jätteläskig så han gömde sig bakom mig och såg väldigt ynklig ut men sedan förstod han att Effie är jättesnäll. Viggo däremot har han träffat förut så det var ett kärt återseende. Hundarna lekte och hade jätteroligt.






Maria Montezami är ju skitsnygg! Eller?

Någon som sett reklamen för Svenska Hollywoodfruar som går imorgon? Jag citerar Maria Montezami:

"Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag är ju lika snygg i allt! Det hade varit mycket lättare om jag varit ful i allt för då hade jag kanske varit snygg i nåt och då hade det inte varit så här svårt att välja kläder!"

Alltså, jag älskar Maria Montezami, hon är lika underhållande varje gång och man kan aldrig låta bli att skratta åt allt hon säger och det där citater är ju bara bäst! Haha

Här är hon när hon berättar om en sak hon inte kan klara sig utan ens i fem minuter: Sitt läppstift.

 


Jag är googlad

Jag vet att det här är väldigt uttjatat vid det här laget (eller har jag fel när jag säger att alla stora bloggare skrivit om detta?) men i alla fall...

...mitt namn googlas 210 gånger per månad! Nog för att typ ingen utav sidorna som kom upp handlade om mig men ändå! I och för sig är mitt namn rätt så vanligt...


                           


Annat är det för kissie som kan vara säger på att alla de 368000 gånger hon blir googlad, är för att man vill googla just henne. Och alla sökalternativ som kommer upp handlar om just henne. Men å andra sidan skulle jag aldrig vilja vara Kissie. Hon har förstört sig själv helt och hon vill tydligen göra det ännu mer...


Just some updates

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat lika flitigt på sista tiden som tidigare. Typ innan påsklovet blev det nästan ett om dagen och alldelles i början av mitt bloggande massor om dagen. Men nu har jag lixom glömt bort den lite, bloggen alltså. Men följande har hänt i mitt liv:

1. Jag har börjat spela Happy aqvarium på Facebook, blivit beroende och gått upp till level 13 på fem dagar. (Anna är nog på väg lite åt det hållet också... Jag fick den känslan idag när hon satt större delen av håltimmen och städade andras aqvarium för att komma upp i level. När hon städat allas undrade hon vad hon mer kunde göra.) Haha... ;)

2. Anna, Alice och jag har startat en tävling som går ut på att man ska lära sin hund att vinka. Den som är klar  snabbast lägger direkt ut en film på det hela på sin blogg och sedan ska Filippa, Christina och Nadia vara domare och säga om det är godkänt eller inte. Och då är det ju så klart smart att fjäska lite i denna film, på valfritt vis. (Detta börjar från och med måndag.) Jag antar att Anna och Alice, precis som jag tänkt göra, kommer att lägga upp inlägg om själva utvecklingen på bloggen också, och såklart även slutresultatet, som jag sa. Så här är länkar till deras bloggar: Alice blogg; Annas blogg

Sedan så bestämde vi att dessa tre domare ska satsa på en av oss tävlande som de ska peppa och tro att just denna person vinner. Christina peppar mig, Filippa peppar Anna och Nadia hejar på Alice.

3. Vi har ett spaaaa!!!!!!! (Bilder kommer i separat inlägg.)

YES! Jag kan köra bil!

Så fort Anna berättade att hon hade gjort ett test på facebook som visade hur bra man är på att köra bil, var jag bara tvungen att springa till närmsta dator och kolla hur bra jag är, enligt testet. Nu kan jag pusta ut eftersom testet gav mig högsta betyg ;) Det hade varit lite pinsamt om Anna fick bättre än mig eftersom jag faktiskt kör moppe och fick alla rätt på det provet...


Hugo knows how it goes!

Idag fick man gå upp tidigt för att åka på hundkurs. Vi övade sök och spårletning. Hugo var bäst i gruppen så det lönar sig med hårdträning! Han kråmade sig och stilade när han överöstes med beröm.

Jag tycker det är så coolt att hunden kan känna att man gått på en viss fläck ända upp till ett dygn efter att man gjort det. Det kallar jag att ha en näsa som funkar! 


                                                  Här är en bild på Hugo när vi körde sök.


After several months...

Nu är min frivilliga bloggartikel äntligen färdig. Det var på tiden eftersom jag skulle ha gjort det för flera månader sedan. Det tog lååååång tid innan jag skrev den men nu när den äntligen är klar så är jag nöjd. Artikeln handlar om Astrid Andersson Lund som har bloggen astridlund.blogg.se. Och artikeln kan man läsa HÄR.



Play in the mud

Var med Hugo, Farmor och mina småkusiner på agilitybanan idag. Det var väldigt lerigt och äckligt. Fick skrubba skorna ordentligt när jag kom hem...



Hugo springer upp för rampen för att få godisen.



Jag försökte få honom att hoppa över hindret medan jag satt på andra sidan och tog en bild på honom när han kom mot mig. Men det gick han inte på. Varför hoppa över när man kan springa bredvid liksom?


Hugo på upptäcksfärd i trädgården

Mysig hemmadag med Hugo idag. Vi har just varit ute på tomten och lekt. Det tyckte han om. Jag är riktigt nöjd med bilderna faktiskt. Får se till att bli det nästa gång jag fotar Smulan också.

Nu blir det gulaschsoppa och därefter långpromenad, bland annat till agilitybanan. Undrar vad Hugo tycker om det?


  
(Klicka för förstoring)



Among all the fuzzy pictures there are some with charm

Hon gillar verkligen inte blixten och hon har lärt sig vad det betyder när den där konstiga svarta lådan kommer fram. Det betyder att hon kommer att få någon som hänger efter henne och bländar henne med den så att hon blir irriterad. Men här och där bland de suddiga bilderna tittar det fram en och annan med charm.




Min favvoserie ska bli film! Igen!


Sverige har faktiskt talang!


Jag tror att han talar för sig själv. Gud vad jag grät!


Eastercandy!

Nu har jag fått påskgodis så att jag klarar mig hela lovet. Och mer blir det imorgon!


GLAD PÅSK! <3


Bästa skärtorsdagen

Bästa skärtorsdagen idag!

Den började med att jag fick skjuts till skolan. (Dock hade jag glömt nycklarna hemma och kunde inte få tag på datorn men det gjorde inget.)

Sedan bjöd jag heeeeela klassen på ballerinakakor och påskmust på morgonen. Det var JÄTTEGOTT!

Spanskan var rätt kul. Det måste nog vara första gången :O Förmodligen sista också...

Sedan hade vi frågesport på samhällskunskapen. Alice, Nadia, Filippa, Anna och jag vann! :O De frågor jag kunde var: Eskil Erlandsson är vår jordbruksminister. Vilka de sju dödssynderna är. Att Rwanda är det landet i världen som har mest jämställda parlament.

Sedan fick jag veta att jag ligger på VG i sammhällskunskap och har chans till MVG :O! (Fast liiiiiite störande att Anna fick veta att hon redan ligger på MVG och snart kan luta sig tillbaka eftersom hon kommer få MVG ändå...)

Sedan gick jag och pratade med Tony och fick veta att Urkund godkände min text, jag hade 0 % kopierad text. Så nu slipper jag sitta i skolan och skriva uppsatser för hand medan alla andra får skriva på datorn hemma.

Sedan åkte jag, Anna och Filippa till stadsbiblioteket (vårt knäppa sätt att fira lovet och inlämningen av uppsatsen.) Där tvingade Anna och Filippa mig att låna typ alla barn-hästböcker på heeeela biblioteket eftersom de upptäckte att jag nästan inte läst någon av dem. Det blir tydligen förhör sen efter lovet. Om jag inte läst dem skulle det bli väldigt läskigt... :P

Sedan åt vi glass! MUMS!

Nu ska jag nog, med stor skeptism börja på en av hästböckerna... Jag återkommer... :P

NU ÄR DET PÅSK OCH PÅSKLOOOOOOV!
Det betyder godis och sova länge och ingen skola och påskpresenter!


Mina påskliljor.
Imorgon kommer de att vara överblommade men just nu är de som finast!


RSS 2.0