ROSENDAL SHALALALALALALALA!

STOLT ROSENDALARE SOM SKRIVER!

Vi vann över fyrisskolan i skolkampen. VI VAR BÄÄÄÄST! OCH vi hade bästa hejjarklacken, men fyris fick de 20 poängen så att inte vi skulle vinna så överlägset. Vi utklassade dem i det mesta! YEEEEEES!

Jag har skrikit så att jag nästan tappat rösten, hoppat omkring massor och klappat som en galning. Mina handflator är tomatröda och skitömma. Men det var det såååå värt!


Fiiin klänning!

Designad av Austin Scarlett från första säsongen av Project runway. Jag skulle kunna ha den på mig all day every day...


Jag: *asgarvar*!

Usch! Nu bloggar jag förmycket igen! Men i alla fall, är tvungen att säga det här trots att jag hade bestämt mig för att såna här ämnen skulle vara förbjudna på min blogg. För det är kul, tror jag. Fast min humor e nog rätt udda... I alla fall:

*Jag och päronen är i köket och snackar och flaggstångshål, cement och studentfiranden. Hugo är där (big surprise!).

Hugo: *Börjar ha sex med sin leksaksboll.* (grose btw!)*
Mamma: Oj! NEJ! Nu blir det bollisar...!
Jag: *fnissar*

En stund senare...

*Vi sitter och fikar vid barbordet som för övrigt e vårat matbord.*

Hugo: *Har sex med bollen igen, den här gången precis bredvid pappas fötter.*
Mamma: Oj! Nej! Nu blir det fotsvampar...!
Jag: *sätter både saft och kolakaka i luftstrupen av skratt*
Pappa: *förnämad, skrattar* -Såå hemsk fotsvett har jag faktiskt inte!
Jag: *Asgarvar*

Och Christina och alla andra: Han e inte äcklig, min lilla skrutt! Inte mer än andra hanhundar iaf... <3 :P Han är skitsöt, titta bara!


Fotograf: Jag Redigering: Jag


Love is hard. But hot.

Igår var jag extremt poetisk. Satt på båten i solen medan den seglade på vattnet. Det var så extremt varmt! Synd bara att jag inte vågade bada -.-... Men det var inte värt det, vill INTE bli mera sjuk. Men grejen är att jag kom på hur mycket kärlek vi egentligen har omkring oss fast vi inte vet om det. Till exempel som Filippas kommentar i mitt förra blogginlägg. Den gjorde mig så glad! Hoppas bara att hon menade så som jag fattade det... 

Och när Anna-Karin sa någonting om att det var jätteskönt att jag hjälpte henne att få rätsida på saker vad gällde ett jobbigt skolarbete. Eller när min käraste farmor skickade ett mail om hur mycket hon tycker om mig. Eller när Hugo tittar så där på mig så att jag blir alldeles varm, eller det faktum att han följer nästan varje steg sag tar. Eller när han gnuggar huvudet sådär gosigt mot mitt ben... (var det bara jag som tyckte det där lät snuskigt!? Det var i alla fall inte så jag menade. :P)

Men sen så kom jag på att jag nog snöat in mig väldigt mycket på just den kärlek jag får från Hugo. Titta bara på texten ovan! Många meningar om Hugo. Men kärleken från honom är ju så stark! Den är överallt, den sprakar och värmer och rör om. Jättemycket. Men det kan bli lite jobbigt också. Han följer bokstavligen nästan varje steg jag tar. Men det är ju så det är med kärleken. I vilken form den är.
 Jobbigt.

Men det jag vill säga är i alla fall att nämnda personer plus hundar plus mångamånga till betyder jättemycket! Känn dig träffad!


Finns det överhuvudtaget någon bild som passar?

Bra eller dålig affärsidé?...

...jaa, allt hänger på vädret på midsommarafton!


Shopping!

Igår, när jag bara hade ont i halsen och inte hunnit bli sjuk än så var jag på stan med Filippa och Anna och shoppade lite. De har nämligen "ta tre betala för två" på cubus, så jag och Anna köpte varsin sommarklänning och Filippa köpte två T-shirts.
























Jag och Filippa med shoppingkassarna utanför Cubus.




Den ena T-shirten som Filippa köpte.

Annas klänning.

Min klänning. (Likadan som Annas fast orange)


Sickness in the summer is an hell

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen...

Det har ju blivit sådant underbart väder som genom ett trollslag!

Jag var ute på sjön i helgen, himlen var blå och det blåste varma vindar.

Snart åker jag och Filippa till Isle of wight! Det är en månad och tre dagar kvar nu.

Det är 26 dagar kvar till skolavslutningen.

Det är två månader och elva dagar kvar tills jag fyller 17 år.

Det är 20 dagar kvar tills min syrra tar studenten.

Det är nio dagar kvar tills jag och Filippa ska gå och se sex and the city filmen.

                  

Jag hoppas bara att jag hinner bli frisk. Just nu går jag omkring med ont i halsen, feber och snuva. Det är inte roligt när det är så här varmt. Svetten bara rinner. Dessutom har jag smittat hela min familj så de är inte så glada på mig... Det är väl typ alla de nämnda sakerna + att jag hoppas kunna köpa en system digitalkamera i sommar som gör att jag orkar vara sjuk. Annars skulle jag bara lägga mig i sängen och låta någon vara min betjänt. Som ni märker så är livet inte så bra just för tillfället. Men det blir bättre!


RSS 2.0